1/5

מתחת לגשר

פרויקט שיזמו קבוצה של אדריכלים, Uteam, ופנו לשיתוף פעולה עם המשרד. הפרויקט מציע להסתכל מחדש על כל הגשרים של הירקון ולראות איך אפשר להפיק מתוך ההזדמנויות שנוצרו במרחב הבלתי מנוצל תחתם את ליצירת חוויה אורבנית אחרת, הפונה לקהלים נוספים. לאור ההתעניינות של פארק הירקון ועירית ת״א, חברנו על מנת לתרגם את הרעיון הקונספטואלי לפרויקט נופי. והמקום שנבחר היה החלל מתחת לגשר אבן גבירול.

ההשראה העיצובית היתה ׳סלון עירוני׳, אשר קיבל ביטוי בשולחן אבירים לאירועים חברתיים או לישיבה אינדיבידואלית, ׳שטיח׳ אבנים משתלבות, שולחן-בר המתאים לעצירה עם האופניים, וכיסאות המשולבים בשיפוע הקרקע בדשא ומפנים את המבט של היושבים אל עמודי הגשר שממסגרים את תמונת נוף הירקון.

צוות תכנון | בר וולוקביץ'-אמיר

מקום | פארק הירקון, מתחת לגשר אבן גבירול

שותפים לעשייה | Uteam : הילה לוטן, יואב זילברדיק, מירב בטט ורוני בר

© משרד נחלת הכלל | תכנון המרחב הציבורי של כולם

  • Grey Facebook Icon